IZGARA TAVUKLU MAKARNA SALATASI

IZGARA TAVUKLU MAKARNA SALATASI

By 7 Ekim 2016

Nutrition facts (per portion) : Serving Size: 2 kişilik;

Ingredients

Instructions

Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzün, üzerine 1 çorba kaşığı Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli gezdirin ve soğumaya bırakın. Kornişon turşuları halka halka doğrayın, çeri domatesleri ikiye bölün, zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın ve kabaca dilimleyin. Tavuk haricindeki tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Tavuk göğüsü kolayca pişmesi için yatay bir şekilde bıçak yardımı ile keserek açın, kalın kısımlarını inceltin. Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli ile harmanlayıp yapışmaz tavada pişirin. Tuz ve karabiber ile hem salatayı hemde pişirdiğiniz tavuğu lezzetlendirin. Tabağa önce makarnayı servis edin üzerine pişitdiğiniz tavuğu alın. Taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.

Şefin önerisi: Aynı tavuğu Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli  ile lezzetlendireceğiniz bir yeşil salatanın üzerinde veya bir patates salatası ile de servis edebilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...