KLASİK SALATA

KLASİK SALATA

By 27 Ekim 2016

Nutrition facts (per portion) : Serving Size: 4 kişilik;

Ingredients

Instructions

Tüm malzemeleri yıkayın ve kurutun. Marulu eliniz ile küçük parçalar halinde koparın. Salatalıkları halka şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ikiye bölün. Kırmızı soğanı piyazlık kesin. Tüm malzemeyi bir kapta birleştirin. Ayrı bir kapta Salat Acı Kırmızı Biber, Fesleğen ve Domatesli, limon suyu ve dilediğiniz miktarda tuzu karıştırın, salata sosunuzu hazırlayın. Salata malzemesinin üzerinde bu sosu gezdirin. Nane yaprakları ile süsleyerek servis edin.

Şefin önerisi: Daha kalabalık sofralarda da bu sosu kullanmak isterseniz salatanın ve sosunun ölçüsünü eşit oranda arttırabilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...