LEVREK TAVA
Nutrition facts (per portion) :
Serving Size: 1 kişilik;
Ingredients
- Salat Sarımsak ve Fesleğenli - 2 çorba kaşığı
- Levrek - 1 porsiyon (140 g)
- Bebek Havuç - 3 adet
- Fındık Turp - 4 adet
- Çeri Domates - 6 adet
- Tuz
Instructions
Havuç ve turpları tuzlu suda haşlayın. Levreği yapışmaz bir tavada, Salat Sarımsak ve Fesleğenlide deri kısmı çıtır olana kadar pişirin. Kenara alın. Balığı pişirdiğiniz tavada havuç ve turpları da ısıtın en son domatesleri ve dilediğiniz miktardaki tuzunu ekleyin. Lezzetleri birbirine geçtiğinde servis tabağına levrek ile beraber alın ve hemen servis edin.
Şefin önerisi: Levrek yerine herhangi bir fileto, beyaz etli balık kullanabilirsiniz.