SOTE KARİDES

SOTE KARİDES

By 7 Ekim 2016

Nutrition facts (per portion) : Serving Size: 2 kişilik;

Instructions

Karidesleri temizleyin, yıkayın ve bir kağıt havlu yardımı ile kurulayın. Salat Acı Kırmızı Biber, Fesleğen ve Domatesliyi yapışmaz bir tavada ısıtın, karidesleri ve toz acı biberi de ekleyip karidesleri pişirin. Kenara alın. Aynı tavada sırası ile kibrit çöpü şeklinde doğradığınız kuru soğanı, ince dilimlediğiniz sarımsakları ve çarliston biberi, dilimlediğiniz mantarları ve ikiye böldüğünüz çeri domatesleri soteleyin. Karidesleri de ekleyin ve dilediğiniz miktarda tuz ilave ederek 1 dakika daha hepsini birlikte pişirin, bekletmeden servis edin.

Şefin önerisi: Dilerseniz son aşamada tavaya 1-2 kaşık soya sosu ekleyebilir ve farklı bir lezzet yaratabilirsiniz. Soya sosu kullanacağınız durumda tuz ilave etmemenizi öneririz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...