TEPSİ BÖREĞİ

TEPSİ BÖREĞİ

By 7 Ekim 2016

Nutrition facts (per portion) : Serving Size: 4 kişilik;

Ingredients

Instructions

Patatesleri haşlayın. Tavada Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli ile kıymayı pişirin. Haşladığınız patatesleri soyup rendeleyin ve kıyma ile karıştırın. Tuz, karabiber ve pul biber ile lezzetlendirin. Yufkayı tepsiye yerleştirin. Her katın arasına bir miktar Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli sürerek yufkaları dizin. İkinci katın üzerine harcı yayın. Yufkaları kat kat yerleştirmeye devam edin. En üst kısmına da Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli sürün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Şefin önerisi: Dilerseniz yufkaları ayrı ayrı, gül böreği gibi katlayabilir, porsiyonluk servisler hazırlayabilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...